Over ons

Scalar Data - about us

 

Opgericht in 2017, Scalar Data is een jonge innovatieve onderneming gespecialiseerd in diensten en software ontwikkeling op het gebied van systeem integratie, big data, IoT en data science.

Bij Scalar Data denken we in nieuwe architecturen en oplossingen die waarde creëren voor onze klanten. Door de digitalisering verandert de wereld snel, de volumes, de verscheidenheid en de snelheid van de gegevens nemen dagelijks toe. Nieuwe gedistribueerde architecturen zijn benodigd om deze grote hoeveelheden gegevens zo snel mogelijk te verwerken om inzichten te creëren.

We weten allemaal dat de waarde van de informatie met het verstrijken van de tijd afneemt. Daarom willen bedrijven inzicht krijgen wanneer het event zich voordoet en niet achteraf als het al plaats heeft gevonden. Door middel van near real-time of real-time architecturen is het mogelijk om sneller data te verwerken en sneller inzichten te realiseren. Dit biedt een enorm potentieel om nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en waarde te realiseren op basis van inzichten waarover we voorheen niet konden beschikken.

Missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen om nieuwe architecturen en oplossingen te bouwen voor de steeds toenemende hoeveelheid gegevens die hen in staat stellen te groeien en competitief te zijn door actuele inzichten te realiseren, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen. Als data experts bieden wij diensten aan ten aanzien van de volgende domeinen: systeemintegratie, big data, IOT, data architectuur, engineering, training en ondersteuning. Wij geloven dat we onderscheidend kunnen zijn voor onze klanten door gegevens te openen, te transformeren, te combineren met overige gegevens leidend tot informatie die er toe doet.

Wij kunnen uw ideeën snel, betrouwbaar en met de hoogste kwaliteit tot leven brengen.

Open source

Wij ademen open source software omdat we geloven dat onze klanten hiervan zullen profiteren, de snelheid van innovatie en de kwaliteit van de oplossingen tegen een fractie van de kosten van proprietary software. Geld dat kan worden aangewend om innovatie te realiseren. Omdat enkele van onze klanten geinvesteerd hebben in proprietary software beschikken wij ook over deze kennis.

 

Bedrijfscultuur en waarden:

  • Cultuur en kernwaarden

Wij vinden het belangrijk om te besteden aan onze bedrijfscultuur en kernwaarden.

  • De klant staat centraal

Onze focus is gericht op de wensen van onze klanten, middels een open benadering en effectieve communicatie zijn we een partner waarop onze klanten kunnen bouwen en vertrouwen.

  • Resultaat gedreven

Wij doen er alles aan om te exelleren in hetgeen we doen en de werkzaamheden van onze klanten te begrijpen, door te luisteren naar hun wensen en actief te communiceren. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.

  • Vertrouwen en respect

In de werkzaamheden die we uitvoeren voor onze klanten zullen wij betrouwbaarheid en respect demonstreren middels het leveren van hoge kwaliteit oplossingen.

  • Ondernemerschap

Wij innoveren tijdens onze werkzaamheden door op de hoogte te blijven met de laatste technologische ontwikkelingen, hiermee waarde creërend voor onze klanten.

  • Plezier

Geen enkel bedrijf heeft bestaansrecht zonder gelukkige en loyale medewerkers, wij staan voor onze medewerkers en zorgen ervoor dat ze plezier hebben tijdens hun werk, dit maakt dat onze medewerkers gemotiveerd zijn, passie voor hun werk hebben en genieten van de uitdagingen die we aangaan.